Dette nettstedet bruker informasjonskapsler
×

 

 

.

underlag-med-saueskinn-og-k4
underlag-med-korr-og-sauesk4
vnr-5m-side3
vnr-5-vist-korrigering5

Draupnir® ullforet salunderlag med korrigeringssystem fra Mattes

Draupnir® ullforet salunderlag med korrigeringssystem fra Mattes
kr 2.940
×
Størrelse
Størrelse
Ønsker du Salfix til salunderlag?
Beskrivelse

Dette salunderlaget med korrigeringssystem er laget i sort quilt overside og grå quilt underside. Paden er spesiallaget for å passe med Draupnir® saler. 
På undersiden er salunderlaget foret med sort ekte saueskinn. Det er synlig ull foran på paden. Den har en kanal uten saueskinnsforming i midten, noe som gir hesten mindre belastning over ryggraden.
En herlig, myk og støtabsorberende pad!

Korrigeringssystemet består av en lomme på hver side der det kan legges inn tilpassede stykker av filt. Lommene lukkes enkelt med borrelås. Det følger med 6 filtputer i 0,5 cm tykkelse.
Dette salunderlaget finnes i størrelsene medium og large. Medium passer til saler med korte salkapper, large til sal med lange kapper.

Varen som er vist på bildene, er i størrelse M.

Mattes Salfix kan bestilles som tilbehør til alle Draupnir salunderlag fra Mattes. De eksisterende festene som passer til festene på våre saler, vil gi en god festing mellom sal og underlag. Mange synes dette er tilstrekkelig, andre foretrekker å bruke Salfix i tillegg. Salfix består av et bånd som trekkes gjennom kanalen i toppen av underlaget og festes med kroker foran og bak på salen.

 


TOP