Dette nettstedet bruker informasjonskapsler
×

 

 

.

View the embedded image gallery online at:
https://www.draupnir.no/index.php/om-draupnir#sigProId6b417d7b16

Helt siden starten har kommunikasjon mellom hest og rytter stått sentralt for oss i Draupnir. Vi har en visjon om å ikke bare lage produkter som vil selge, men også kan ha glede av selv. Som en familiebedrift har vi alltid vært drevet av gleden ved å ri, og hvordan vi kan bruke godt utstyr til å få en enda bedre rideopplevelse.

Folkene i Draupnir

Draupnir ble grunnlagt av Tonje Lund Ness og John Ragnvald Ness som et familieprosjekt. Tonje er veterinær og har også blant annet videreutdanning i kiropraktikk, craniosacral terapi, og massasjeterapi. Hun har arbeidet med fordypning innen komplimentær behandling av hest siden 2008. Hun behandler rundt 200 hester hver måned, og er en av landets ledende veterinærer i denne type behandling.

Tonje sin interesse for hest startet da hun var 11 år og fikk sin første islandshest. Siden den gang har hun alltid likt å jobbe med hester, både som hobby og profesjonelt.

John Ragnvald har utdanning som idrettslærer og har alltid vært veldig aktiv i langrenn. Dette har gitt han god forståelse for hvor viktig godt utstyr er for å prestere i all sport. Over tid har hest blitt en større og større del av hans hverdag. I 1997 startet han å jobbe med hester på fulltid. I starten drev han en rideskole med islandshest sammen med Tonje. I senere tid har trening og avl av travhest blitt stadig viktigere. Nå jobber han med videreutvikling av Draupnir, og har samtidig trent fem travere til den norske eliten.


TOP