Dette nettstedet bruker informasjonskapsler
×

Do you want to shop at www.draupnir.no even if the site is made for Norwegian speaking customers?  You are much welcome!

What to do:

The only option when you choose country, is Norway. Don’t mind, just fill in your resident country as a part of your address in the form.

Shipping

Norwegian customers get free shipping when order is 2000 NOK or more. Shipping to other countries from Norway is rather expensive, but we might send from Poland or Denmark if possible. If your order is 2000 NOK or more, we will reduce your shipping with 150 NOK.

Prices

Prices in our webshop is included 25 % MVA (like VAT). As a citizen in another country, you will not be charged for this tax if your products are sent from Norway – but you will have to pay your local tax in your own country. If items are sent from EU, and you are an EU citizen, EU tax will be included.
In any case, customs may apply.

Your order

We don’t ask for your credit card in our webshop. After sending your order, you will get a confirmation, and we will tell you your total amount included shipping. When you have payed our invoice, we’ll send your order.

You may also contact us at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for questions and prices.

Salgsbetingelser for Draupnir.no sin nettbutikk:

Både for din egen og får vår del, anbefaler vi deg å lese gjennom våre betingelser før du handler i nettbutikken vår. Ved kjøp hos oss, er du nødt til å godta disse betingelsene. Noe av dette kan vi enkelt sammenfatte i enkle punkter:

De oppgitte prisene på varene i nettbutikken er i norske kroner (NOK), og er inklusive MVA.
Vi forbeholder oss retten til å endre både priser og vareutvalg uten varsel.

Betalingsløsning

Vår betalingsløsning er enkel og grei, og du slipper å oppgi kredittkortnummer og CCV-kode.
Etter bestillingen vil du motta ordrebekreftelse på e-post. Så snart vi har registrert bestillingen din og enten er klar til å sende dine varer, eller å sette bestillingen i produksjon, sender vi deg en faktura på e-post. Varene vil ikke bli sendt før vi har mottatt din betaling.

Frakt og levering

Som hovedregel vil vi sende bestilte varer i posten. Vi er også ofte ute på tur rundt i landet, og det kan også komme til å skje at varer blir levert personlig.
For kjøp under 2000 kr, tar vi 150 kroner i frakt og ekspedisjonsgebyr. Handler du for 2000 kr og over, belaster vi verken for frakt eller ekspedisjon.

Vi gjør vårt beste for å levere raskest mulig. Skulle bestilte varer ikke være på lager, må en beregne en produksjonstid på ca. 30 dager. Spesialbestilte varer, eksempelvis saler som ikke er i standardfargen svart, kan ventetiden bli 6 til 10 uker.

Vilkår for retur av varer

Ved kjøp i nettbutikker, har en etter angrerettloven full returrett på varer i 14 dager etter at du har mottatt varen sammen med angrettskjemaet. Du kan prøve varen forsiktig, men ikke ta den i vanlig bruk. Returnert vare skal ikke ha tegn på bruk, slitasje og skader.
Husk at om du gjør krav på å heve kjøpet etter angreretten, skal vi ha skriftlig beskjed om dette innen 14 dager, og at varene skal returneres i uskadet originalemballasje. Du gjør altså klokt i å beholde originalinnpakningen om du er i tvil om du vil beholde varen.

Pakken skal sendes med betalt returfrakt og absolutt ikke som postoppkrav. Varer sendt i retur som postoppkrav, vil ikke bli hentet ut av oss.

Ved kjøp av saler

Draupnir kan gjøre saltilpasning av våre saler om det er i et området vi befinner oss i eller reiser til. Pris på saltilpasning er inkuldert i pris om det blir kjøp av sal, ellers vil det koste 1000 kroner per hest.

Merk: en sal trenger 10 til 30 gangers bruk for å bli innridd skikkelig og for å føles optimal.

For at garantien skal gjelde er det viktig at brukeren steller salen godt.

Ved kjøp av sal skal salen kontrolleres, og mistanke om feil eller skjevheter må meldes til Draupnir snarest. En sal vil bli skjev over tid om hesten er skjev eller om rytter sitter skjevt. Salen kan også bli skjev om rytter stiger inn i salen fra bakken uten å bruke krakk. Det kan være vanskelig å se om dette er produksjonsfeil eller påført over tid. Draupnir erstatter derfor ikke skjevheter i sal som er brukt uten at det med sikkerhet kan vises at dette er produksjonsfeil. På sal som er brukt over lengre tid er det veldig vanskelig å påvise at det er produksjonsfeil.

Vi anbefaler Draupnir stigbøylelær og Draupnir salgjord. Ved bruk av andre salgjorder og stigbøylelær med skarpe kanter som skaper slitasje vil ikke garantien gjelde.

For at læret skal holde seg mykt og holde fargen, samt at lær-garantien skal gjelde, er det viktig å stelle læret godt.

Ved kjøp av ny sal er det viktig å smøre den godt inn med lærolje og la den stå å trekke inn oljen et døgn. Ved bruk er det viktig å vaske sal med salsåpe eller Milo, og smøre inn med lærfett eller lærbalsam. Lærolje brukes av og til på tørre partier.

På saler med ullstopping er det viktig å stoppe jevnlig for å holde salen ved like og unngå skjevheter. Kontakt om sal omstopping trengs. Pris for omstopping er 1000 kroner.

Garanti og reklamasjon

På saler gis det 10 års garanti på salbommen, og et års garanti på lærarbeid.
På annet utstyr gis det ett års garanti på arbeid og lær Garantier gjelder ved rett bruk og godt stell av produktet. 

Varer som sendes i retur for reklamasjon, skal være omhyggelig rengjort. Om varen skal repareres og ikke er rengjort, vil kunden måtte betale for nødvendig rengjøring. Ingen salmaker arbeider med skittent lær!

Ta gjerne kontakt med oss:

Draupnir.no
Suldal Hestesenter AS

Gullingvegen 87
4230 Sand
Telefon: +47 917 82 767

E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Foretaksnummer: NO 970 893 555 MVA

68DR ill oyeVelkommen til vår hjemmeside og nettbutikk!

Vi håper du raskt finner deg til rette på nettstedet vårt, og både finner noe som er interessant å lese, og kanskje også noe som kan være spennende å vurdere for deg og din hest.

Vakker og varig kvalitet

Dette er visjonen for oss som har utviklet produktene til Draupnir.

Vi setter oss svært høye mål, og gjør vårt ypperste for å lage både saler og annet rideutstyr som er funksjonelt, holdbart og har en god design.

 


TOP