Dette nettstedet bruker informasjonskapsler
×

 

 

.

dr embla frontKolleksjon 2013 fra Draupnir Hesteutstyr, har to helt nye saler som er spesialutviklet for islandshestryttere. De to salene heter Vilje og Embla, og navnene har vi hentet fra norrøn mytologi.

Vilje var broren til Odin – den klokeste av gudene.
Det var Vilje, Ve og Odin som fant to stokker på ei strand, og skapte disse til de to første menneskene:
Ask og Embla.


Draupnir® Embla Torsjon og Draupnir® Embla Fast
Draupnir® Embla er den aller første islandshestsalen som tar kvinners hofter, bekken, rygg og sittestilling på alvor. Ideen kom som en oppfordring til oss: lag en sal som lar kvinner sitte anatomisk riktig på hesten! Engasjementet i utviklerteamet har vært stort, og utviklingen av Draupnir® Embla har også blitt fulgt med stor interesse blant en liten skare som har fått kjennskap til arbeidet.

 

Gavekort fra DraupnirEr det vanskelig å finne gaven til bursdagsbarnet, konfirmanten eller den som skal få en gave i en annen anledning? Da kan et gavekort fra oss være en god ide.

Vi har gavekort fra 250 kr og oppover, og tar du kontakt med oss, lager vi gjerne et gavekort med nøyaktig den verdien du ønsker.

Gavekortet kan uten videre brukes ved bestilling i vår nettbutikk. Dette gjøres ved å legge inn den unike koden på gavekortet i feltet "Fyll inn din kupongkode" i handlekurven.

Gavekort kan også brukes som betaling for behandling av hest av Tonje Lund Ness.

Skulle eksempelvis en konfirmant få flere gavekort, slår vi gjerne disse sammen til et gavekort med en høyere verdi.

 


TOP