Dette nettstedet bruker informasjonskapsler
×

 

Vakker - varig - kvalitet

Christina Lund om Draupnir® FENRIR:

Jeg falt for den med en gang.
Passformen, kvaliteten på læret, 
håndarbeidet og følelsen for hesten
er i en klasse for seg.

 

Kvalitet for islandshest

 

 

.

Gratis frakt på bestillinger over 2000 kr

Vi har gratis frakt på alle bestillinger over 2000 kr.
Frakt og ekspedisjon på alle andre ordrer, er kun kr 150. Dette gjelder kun Norge.

Do you want to buy from our site - read about our retailers or read here.

Følger du oss på Instagram?

Instagram

 

Følger du Draupnir på Instagram?

Det håper vi virkelig. Profilen vår oppdateres ofte, og vi tror du vil finne mye interessant informasjon her.
I tillegg er det jo også fine bilder, stories og filmsnutter.

Har du bilder eller annet du legger ut på IG, er du velkommen til å tagge oss med @draupnir.no hvis bildet eller storien din viser utstyr fra Draupnir.
Det er selvsagt også kjekt om du liker og kommenterer det vi publiserer.

 

 

 

Salene fra Draupnir®

Draupnir® kolleksjonen består av fire salmodeller, Draupnir® ORKA, Draupnir® ASK, Draupnir® EMBLA og Draupnir® FENRIR. Fokuset vårt har vært å lage saler som beholder den gode kommunikasjonen mellom hest og rytter, med et sete som er enda bedre å sitte i, og som gir enda bedre sits enn våre tidligere saler. Salens twist er laget høyere og smalere slik at rytteren får mer behagelig sits. Alle salene i denne kolleksjonen har bedre plass mellom salens baksvissel og knestøttene enn på tidligere modeller. Kne- og lårstøttene er mykere. Putene er laget av ETS-Palau som er spesialister på å lage foam til høykvalitets sportsutstyr.

Draupnir® ORKA er utviklet i tett samarbeid med kåringsvinner og landslagsrytter for Danmark, Søren Madsen. Søren har i over et år jobbet med utviklingen av ORKA. Han har selv besøkt salmakeriet flere ganger, og har ridd i salen gjennom utviklingsperioden. Gjennom Draupnir® ORKA har vi utviklet en kvalitetssal med dypt og åpent sete som er egnet for å få den optimale tølten.

Draupnir® ASK har det samme dype setet som tidligere Draupnir® SP. ASK er utviklet i samarbeid med Stian Pedersen. Den har god plass mellom knestøttene og baksvissel. Twisten er høyere og gjør at salen føles smalere og gir rytteren enn god og behagelig sits. Kne- og lårsttøtene er mykere og mer avrundet enn på tidligere modeller. Dette er en utmerket sal for de som liker saler med dypere sete.

Draupnir® EMBLA har det gode setet spesialtilpasset for kvinner. Selv om setet er laget med tanke på kvinners anatomi, er det flere menn som også finner dette setet mest behagelig. Den har god plass mellom knestøttene og baksvissel. Twisten er høyere og gjør at salen føles smalere og gir rytteren enn god og behagelig sits. Kne- og lårsttøtene er mykere og mer avrunde enn på tidligere modeller.

Din kundekonto

Dersom du allerede er registrert kan du logge inn her

Legg til / Rediger fakturaadresse

Faktureres

TOP